fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Зима сред вината – винен фест в Сакар

Зима сред вината – винен фест в Сакар

Blog thumbnail

Ако ние броим в обратен ред дните до Коледните празници,то в Сакар броят така – 1,2,3… И са на път да кажат 4! И да се похвалят не с един, не с два, с а цели 4 фестивала, реализирани в техния винен регион за една година. Това си е постижение, което ние следим с възхищение и очакваме с нетърение какво ново ще са подготвили винарите за зимното издание на поредицата сезонни събития.

 “Зима сред вината – Приказни истории от Сакар” ще се състои във Винарна Росалеa (гр. Харманли) на 03.12.22 (събота) от 11:00. 

Както и името подсказва, ще сме , близо до съдовете пълни с вино, но и в двора ще ви очакват вкусни преживявания. Храната в Сакар, знаем вече добре, е хем вкусна, хем чиста, хем и ни напомня за позабравените традиции в кулинарията по този край.  Ще можете да се включите в приготвянето на типични сезонни ястия, докато отпивате от сакарските вина.

Най-верните почитатели на Сакар вероятно помнят обещанието от есенното събитие, а именно – че гроздето, което се мачкаше  с танци тогава ще се дегустира като младо вино на зимния фестивал. Освен него на барове ще бъдат отворени още млади вина, но и любимите резерви, както и някои лимитирани серии. Ще има и малък базар с ръчно изработени продукти, от които да изберете регионален завършек на пъстра подаръчна кошница с вино от Сакар.

ЦЕНА на събитието: 70 лв. на човек

Срещу билета на входа ще получите талони, които включват:

БИЛЕТИ

Билети може да закупите на предстоящите винени събитие от щандовете на винарските изби от Сакар:

➡️ Дефиле на младото вино в Пловдив 25 – 27.11.22

Телефон за резервации на билети и повече информация:

+359 888776605 Заара Естейт

+359888566438 Таня Аврамова

+359887714586 Румяна Братанова

Локация: Винарска изба Росалеа, ул. Кольо Фичето 4A, 6450 Харманли

Повече подробности може да следите в събитието във Фейсбук и на страницата Wines of Sakar

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *