fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне

Кои сме ние ?

Winetours.bg е първият онлайн пътеводител за винен туризъм в България, който обединява всички изби, отворени за посещения от туристи. 

 

Целите на сайта winetours.bg са да повиши интереса и да улесни организацията на пътуването към винени обекти в България.

Онлайн пътеводителят winetours.bg е собственост на „Уайнтурс България ЕООД“ (създадена през 2011г.) с управител Гергана Тодорова

Oсновни функции:

  • Да Обедини обектите за винен туризъм в интерактивна онлайн карта;
  • Да създаде Интерес у посетителите на България чрез карта с обекти за винен туризъм – актуалност, атрактивност, обективност и многообразие от винени дестинации, събития и фестивали на виното в България;
  • Достъпност на информацията (безплатно ползване на пътеводителя и картата; висок рейтинг в Google);
  • Координация и Взаимодействие между субектите на винения туризъм и подобряване на връзката „потребител – туроператор/турагент – винопроизводител”и „потребител – винопроизводител”

Мисията на сайта winetours.bgе винения туризъм в България да се превърне в отличителна част от цялостната представа за страната.

Интересът за българското вино не се заражда в избите, а води туристите към тях!

Началото на сайта е поставено през 2009 г. от Гергана Тодорова – любител на виното и радетел за развитието на реален винен туризъм в страната. Пише статии и е главен редактор на www.winetours.bg. Притежател е на WSET Advanced Certificate и в момента завършва Diploma level. Посетила е стотици изби в България и Европа.

Здравейте вино ентусиасти! Казвам се Мила Иванова, от скоро висшист бакалавър Международно туристическо управление от Plymouth University, UK. Апетитната храна ми е страст, а където е тя на близо има и хубава чаша вино. Обичам да пътешествам и да се наслаждавам на всичко което пътуването може да ти покаже и даде.