fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне

Кои сме ние ?

Winetours.bg е първият онлайн пътеводител за винен туризъм в България, който обединява всички изби, отворени за посещения от туристи. 

Целите на сайта winetours.bg са да повиши интереса и да улесни организацията на пътуването към винени обекти в България.

Онлайн пътеводителят winetours.bg е собственост на „Уайнтурс България ЕООД“ (създадена през 2011г.) с управител Гергана Тодорова.

Мисията на сайта winetours.bgе винения туризъм в България да се превърне в отличителна част от цялостната представа за страната.

Интересът за българското вино не се заражда в избите, а води туристите към тях!

gergana todorova winetours.bg

Началото на сайта е поставено през 2009 г. от Гергана Тодорова – любител на виното и радетел за развитието на реален винен туризъм в страната. Пише статии и е главен редактор на www.winetours.bg. Притежател е на WSET Advanced Certificate и в момента завършва Diploma level. Завършила е магистратура Аграрен туризъм в Аграрен университет Пловдив. Посетила е стотици изби в България и Европа.

Говори френски и английски.

2020г. към екипа се присъединява и Красимира Кодукова, основател на www.WineTourMaker.com. Инж.-технолог на вино, лицензиран екскурзовод и с над 10 г. опит в сферата, като асистент-технолог, по-късно организатор винен туризъм във винарска изба и специалист винен туризъм в лицензиран туроператор. Съмишленик на идеите на Гергана Тодорова, заедно се опиват да помагат на изби, които искат да подобрят или развият туристическите си услуги, но и да ги направят достъпни до крайния потребител – посетителите на единствената по рода си платформа за винен туризъм в България: www.winetours.bg . Автор на статии в сайта.

Говори френски и английски.

Публикации за нас