fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне

Общи условия

С използването на www.winetours.bg  Вие сте длъжни да приемете следните ОБЩИ УСЛОВИЯ, които могат да бъдат актуализирани и променяни от нас без предупреждение. ТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ за използването на www.shop.winetours.bg вижте – ТУК ОБЩИ УСЛОВИЯ

С използването на www.winetours.bg Вие декларирате и гарантирате, че сте навършили 18 години.

Ако Вие не сте съгласни с тези ОБЩИ УСЛОВИЯ, Вие не сте оторизирани да ползвате този сайт.

Уайнтурс България ЕООД предоставя на КЛИЕНТА възможност да използва безплатно посочената в сайта информация за винарски изби и любопитна информация в нашя блог.  Уайнтурс България ЕООД предоставя на КЛИЕНТА възможността да остави своето име, фамилия и е-мейл адрес, за да получава актуална информация за предлаганите от нас туристически услуги и стоки, както и актуални новини от блога. клиентът доброволно посочва своя e-mail адрес, с което дава съгласието си да му бъде изпращана информация. 

Уайнтурс България ЕООД запазва правото си да променя по всяко време настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ без предупреждение. При промени в настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ Клиентът може да заяви, че отхвърля промените, като изпрати изявление за отхвърлянето на промените на имейл адрес info@winetoursbg. С получаване на изричното изявление за отхвърляне се счита, че КЛИЕНТЪТ завявява своя отказ от получаване на каквато и да е информация от нас.