fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Юбилейното 30-о издание на ВИНАРИЯ 2023 с нова визия

Юбилейното 30-о издание на ВИНАРИЯ 2023 с нова визия

Blog thumbnail

Юбилейното 30-о издание на ВИНАРИЯ 2023 с нова визия

Остава по-малко от месец до началото на Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ 2023. Мащабното събитието за лозаро-винарската индустрия ще се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив

30-ото издание на форума ще посрещне изложители и посетители с нова визия и атрактивен дизайн на щандовете, творчески проектирани, за да откроят компаниите и техните продукти. Градът на виното и деликатесите е с нова локация в Палата №7, а технологичната зона се разпростира в Палата №11 на Панаирното градче. Почти всички площи и места вече са ангажирани за предстоящата юбилейна изложба. Отчита се ръст на нови изложителите и тенденция към връщане на стари участници. Постъпилите заявки са оптимистичен знак за много силна и съдържателна ВИНАРИЯ 2023. 

Акцент на ВИНАРИЯ 2023 е организирането на  международните дегустации и конкурса „Златен ритон“, който се провежда в партньорство с Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите. Той се реализира съгласно критериите на световни прояви в сектора. Затова призът носи допълнителен престиж на наградените изложители, като открива нови възможности за налагане на техните марки и изделия на пазарите. 

винария 2023

Изложбата ще покаже последните новости в сектора. Нейната уникалност е в комбинацията на продуктово разнообразие на вина и спиртни напитки с технологии и суровини на тяхното производство: сортове грозде, инвентар за преработка, системи за съхранение и контрол на качеството. Това е причината да привлича специалисти, еножурналисти, търговци и ценители от България и чужбина. 

ВИНАРИЯ 2023 ще бъде сцена за презентации, дегустации и премиери на продукти, технологични решения, машини и съоръжения. Експозицията включва широка гама от селектирани напитки на световни марки и утвърдени български производители. Нови винени проекти и стартиращи изби ще представят собствени визии за тенденциите във винената карта на Балканите. Предстоят множество промоции на вкусове и аромати в спиртните и винените каталози от цял свят. 

Винарски изби от България, които ще вземат участие: Вила Басареа, Tsarina Wine, Винарска изба Камеа, Богдая, Ноя, Шатони, Косев, Балар, Гривица, Боровица, Ловико Сухинол, Бетър халф, Винарска изба Рокс, Ямантиеви, Пинте Дио, Виа Антика, Врачанска теменуга, Горун, Ново село

Чуждестранни производители: Jarava winery, Konton -N, Wine for imperators, Khloof Syria, Bolusso. 

 

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *