fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне

Софийски квартален Tour de Зарезан

И тази година празнуването на Трифон Зарезан ще започне от центъра на столицата с един Софийски квартален Tour de Зарезан 2024

След много успешните издания, тази година за пореден път Българската Асоциация на Независимите Лозаро- винари, няколко магазина и заведения, отдадени на мисията популяризиране на Българското вино и много винарни членове на асоциацията , се обединяват за едно специално събитие, с което ще стартират отбелязването на Трифон Зарезан.

Във втората събота на Февруари любителите на Българското вино ще имат възможност да се срещнат с представители на 15 изби- членове на асоциацията, на пет различни винени локации.

Посетилите празника ще имат възможност да опитат 30 различни вина, а ако съберат печати от посетени четири локации по техен избор, ще могат да участват в томбола със страхотни винени награди!

Качественото българско вино е само на една ръка разстояние от вас- в квартала, в местния магазин, във винения бар- опознайте го!

–––––––––––––
Българската Асоциация на Независимите лозаро- винари е млада и активна организация с нестопанска цел, обединяваща лозаро-винари (предимно семейни предприятия) от различни райони на България, които правят всичко от А до Я: грижат се за лозето, берат гроздето, произвеждат виното, продават бутилките под собствено име/марка. Асоциацията е член на Европейската конфедерация на независимите лозари – CEVI

Домакини на събитието:
Vino Orenda Wine Shop Магазин само за Българско вино – пл. Руски паметник, бул.Македония 50А /вход от към бул.Скобелев/:
Винен бар Grape Central – ул. Цар Самуил 45
Купаж Магазин за български сирена, деликатеси и вина- ул. Солунска 42
Enjoywine Магазин за Българско вино- ул. Цар Шишман 19
Винобар и Магазин Балабан Balaban Wine Bar & Shop– ул. Кракра 22

ВХОД СВОБОДЕН

За повече информация за участниците и програмата следете в събитието.
#Tourdezarezan

Етикети:

Archives

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *