fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Какво е да си на „home office“ край винарна?

Какво е да си на „home office“ край винарна?

Blog thumbnail

Ако преди половин година се възхищавахме на хора, които могат да работят от всяка точка на света, днес дори и в условията на ограничена мобилност, все по-голяма част от нас имат възможност да избират локацията на своя офис. Новата обстановка роди и нови възможнсоти за съчетание на работа и почивка, а комфортът, който предлагат винарските комплекси ще ви убеди колко е лесно да комбинирате хобито си (виното) и професионалните задължения.

Представете си винарната да бъде само на метри от работното ви място, да можете да се докоснете до професията на винаря и да сте сред чиста природа и ухания на билки и гора.

Такава обстановка може да предложи Заара Естейт – винарски комплекс съчетаващ винарна и хотелска част в едно. Намира се в Сакар планина край село Главан и вече две години посреща любители на виното. Хотелът разполага с високоскоростен интернет и принтер на рецепция, а за края на работния ви ден – закрит басейн и джакузи, сауна, парна баня и солна стая.  Посещавали сме винарната два пъти и се сещам за поне три места, където е комфорно да разтворите лаптопа си и да се концентрирате в работата. На терасата на стаята ви с излед към обширната Тракийка низина , в английския двор или в градината на ресторанта. Или дори в дегустационната, но там изкушенията ще са твърде много.

Този офис няма да е като другите, защото ще бъдете на крачки от мястото, където отлежават в бъчви и бутилки качествени вина, а съвсем скоро ще започне и гроздоберът в региона и ще можете от време на време да бъдете свидетели на прибирането на новата реколта.

И докато сте в региона…

Ако сте запалени винолюбители може да посетите и още 4 винарни в региона, които са от 15 до 30 минути с кола или да заявите винения тур „По пътя на Сакарското вино“ и от хотела ще организират двудневно винен приключение в края на работната ви седмица.

В района, може да посетите и няколко исторически обекта, за които може да прочетете в нашата поредица „По пътя към сакарското вино“.

Регионът в изключително красив и може да го опознаете и на колело. В комплекса се предлагат велосипеди, с които да се разходите до лозята,  по живописните горски пътеки или до някое от съседните села.

Ако имате свободата да работите дистанционно, подарете си това винено преживаване, което със сигурност ще ви направи или по-продуктивни или още по-големи любители на виното. А защо не и двете.

Повече информация за Заара Естейт вижте тук, а за пакетът „home office“ ще ви дадат прочетете тук или да се обадите на 088 877 6605.

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *