fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
вино и храна варна

Как една история с вкус продължава? – „Фестивал Вино и Храна Варна 2018“

Как една история с вкус продължава? – „Фестивал Вино и Храна Варна 2018“

вино и храна варна

‘’Eдна история с вкус’’ продължава за шеста поредна година с „Фестивал Вино и Храна Варна 2018“. Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура в партньорство с Община Варна, организира събитието, което ще се проведе в гр. Варна от 13 до 15 април 2018 г.

  • Къде: гр. Варна, „Осми поморски полк“ 115
  • Кога: 13-15.04.2018

Както може да се досетим от името на фестивала, ще има много наслада за небцата ни през тези 3 дни на април. Винарски изби, вносители на вина, производители на хранителни продукти ще представят своя продукт.

Ето някои от акцентите тази година:

  • Специално внимание се обръща на натуралните и екологично чисти био продукти, от които ще бъда приготвени авторски менюта в гурме-зоната на фестивала.
  • Гурме-зона „Ресторантът”, организирана от шеф Петър Йоргов и екипът му  от Българската асоциация за кулинарна култура и тази година ще бъде съпътстващ Гурме фестивал „Варна 2018“.
  • Развитието на кафе културата в България е също един от акцентите на фестивала. В трите дни на Изложението ще се проведе  Регионалното  състезание ЛАТЕ АРТ.

фестивал вино и храна варна

фестивал вино и храна варна

Още подробности за програмата и изложението може да следите в следващите ни публикации, както и на www.winefoodfestival.eu

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *