Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Digital Wine Communications Conference в Пловдив

Digital Wine Communications Conference в Пловдив

Осмото издание на the Digital Wine Communications Conference, което ще събере професионалисти и любители на виното от цял свят, ще се проведе в Пловдив от 23 до 25 октомври 2015г. Събитието се спонсорира от Министерството на земеделието.

Главен принос за организирането и избора на Пловдив за домакин на събитието има Галина Нифору, Председател на Българската асоциация на износителите на вино ( БАИВ) и Директор на Balkans International Wine Competition.

Digital Wine Communications Conference се организира за пръв път през 2008г. в региона Риоха в Испания под името Европейска конференция на Винените блогъри (European Wine Bloggers’ Conference). Това е първото по рода си събитие, което през 2013 придобива името Digital Wine Communications Conference.

Целта на събитието е създаването и поддържането на мрежа за комуникации в сферата на виното, да популяризира винената култура, да подобрява стандарта във винената индустрия и най-вече да създаде физическа среда за споделяне и обмен на идеи.

Всяка година се избира тема на събитието. Темата за 2015г. е „Бленд”.

Повече информация може да намерите тук

DWCC-Plovdiv 2015

 

Без категория
Гергана Тодорова

За Гергана Тодорова

Винен консултант, основател и автор на www.winetours.bg. Притежател на WSET Advanced Certificate, в момента завършва Diploma level.

Коментари в 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с