fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
дефиле Вино и Гурме в Пловдив

Предстои петото издание на Дефиле „Вино и гурме“ в Пловдив

Предстои петото издание на Дефиле „Вино и гурме“ в Пловдив

дефиле Вино и Гурме в Пловдив

Предстои петото издание на Дефиле „Вино и гурме“ – 11 – 12.05.2019г., което се провежда традиционно в Стария град на Пловдив.

Производителите на вино представят в неповторимата възрожденска атмосфера на ресторантите и музейните къщи, както и галериите в Стария град своите подходящи за сезона вина, а ресторантьорите подбират най-добрите ястия за тях.

Откриване: 11.05.2019 от 11:00 ч. в началото на Стария град с участието на Ансамбъл „Елика“

Дегустациите са с начален час 11:00 и продължават до 19:00 часа, а в неделя до 18:00 часа.

Организация

Всеки желаещ да се наслади на виното може да закупи карнетки с жетони.  Всеки жетон дава право на една дегустация. Може да ги намерите пред или във всяка къща, в която се предлага дегустация.

  • 4 жетона – 3 лв.
  • 12 жетона -9 лв.
  • Чаша с държач и 8 жетона – 12 лв.
  • Чаша с държач, 8 жетона и брандирана торбичка за 2 бутилки вино – 16 лв.

Какво ново за гостите на града?

За събитието организаторите заедно с Plovdiv CityCard подготвиха специално туристическо предложение: Plovdiv City Card – Дефиле „Вино и гурме“.Plovdiv City Card – Дефиле „Вино и гурме“ е лимитирана серия City Card, която важи само за 11 и 12 Май, 2019 г.ПОЛЗИ при закупуване на лимитирана серия City Card, може да видите тук.  

Организаторите

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив организират Дефиле „Вино и гурме“   в активно сътрудничество с ОИ „Старинен Пловдив” и Университет по хранителни технологии – Пловдив, професионални гимназии и висшите учебни заведения, кетъринг-фирмите, и всички участници във винения бизнес, както и институциите свързани с културата и изкуството в града. Тази статия ви харесва?

  • Последвайте ни във Facebook за още винени статии!

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *