fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
летни винени нощи

ЛЕТНИ ВИНЕНИ НОЩИ по време на “УИКЕНД В ПЛОВДИВ”

ЛЕТНИ ВИНЕНИ НОЩИ по време на “УИКЕНД В ПЛОВДИВ”

летни винени нощи

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят на „УИКЕНД В ПЛОВДИВ“. Шестото издание на фестивала ще се проведе в града под тепетата на 18, 19 и 20 август 2023 г.

„Уикенд в Пловдив“ е туристически фестивал, който се провежда веднъж годишно и дава възможност да се потопите в магията на най-стария жив град в Европа и един от най-старите в света, възползвайки се от множество атрактивни оферти и отстъпки.

Всички отстъпки са валидни за притежателите на „Уикенд в Пловдив гривна“. Тя може да бъде закупена от партньорските обекти на събитието.  

ОФЕРТИТЕ

„Уикенд в Пловдив“ обединява туристическия бранш в името на туристите и гражданите. Всеки гост и пловдивчанин ще може да се възползва от над 30 оферти за: хотелско настаняване, заведения за всеки вкус; туристически забележителности и активности за свободното време. За да бъде преживяването още по-интригуващо и запомнящо се, организаторите са подготвили и няколко туристически активности със свободен достъп. Пълен списък с офертите може да следите на официалния сайт на събитието: www.weekendplovdiv.com. За да се възползвате от отстъпката във всеки един обект, трябва да покажете своята „Уикенд в Пловдив гривна“.

ГРИВНИТЕ

Гривни може да закупите предварително от офиса на сдружение „Съвет по туризъм – Пловдив“. По време на фестивала на 18, 19 и 20 август гривни ще откриете на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив”.

Една от най-добрите оферти за „Уикенд в Пловдив“ е в партньорство с Grabo.bg . Може да вземете Вашите „Уикенд в Пловдив гривни“ с отстъпка от -20% до 17 август.

Най-специалната изненада на събитието, е че с всяка закупена гривна всеки посетител ще получи и подарък стъклена винена чаша за дегустация, която ще Ви е необходима за посещение на първото издание на

ПЛОВДИВСКИ ЛЕТНИ ВИНЕНИ НОЩИ

През 2022 гр. Пловдив е обявен от Europeen best destinations  за „най-добрата европейска дестинация“, когато става дума за култура, романтика и вино.

Участието в „Уикенд в Пловдив“ ви даде безплатен вход и дегустация на българско вино в първото издание на „Пловдивски летни винени нощи“.

УИКЕНД В ПЛОВДИВ ТУР

„Уикенд в Пловдив гривната“ Ви дава възможността да преоткриете Пловдив по време на нашите безплатни турове. Лицензирани екскурзоводи ще Ви покажат и разкажат интересни факти от историята и живота на Пловдив. Туристическите обиколки са пешеходни до 2 часа в исторически център Пловдив.

„УИКЕНД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“

Към всяка „Уикенд в Пловдив“ гривна получавате книжка „Уикенд в Пловдив предизвикателство“. Ако приемете предизвикателството и го изпълните, ще имате възможността да спечелите атрактивни награди. В какво се изразява нашата ofline игра: в книжката ще откриете място за залепяне на 8 стикера. Първият от тях ще бъде комплимент от организаторите с логото „Уикенд в Пловдив“. Всеки стикер е с логото на партньорския обект и ще може да се вземе при условие, че сте се възползвали от „офертата“ на обекта. След като изпълните „Уикенд предизвикателството“ и съберете стикерите, трябва да ги снимате и да ги изпратите на организаторите по електронен път, описан в същата книжка.

ИНТЕРАКТИВНА КАРТА НА ЛОКАЦИИТЕ И ОФЕРТИТЕ

За Ваше улеснение е създадена интерактивна карта с всички обекти и оферти, част от „Уикенд в Пловдив“. Картата ще е налична онлайн и ще може да я използвате чрез Вашите смарт устройства. Също така обектите ще бъдат обозначени със стикер „Уикенд в Пловдив локация“. Картата може да разгледате тук: t.ly/FBhRo

Благодарим на нашите партньори:

„Михалково“ АД, „Енко Пластикс” ЕООД, Лед на кубчета „Ледена епоха”, Коли под наем от Top Rent A Car, Хотел „Пълдин КООП“, Хотел „Интелкооп“, Регионален Природонаучен музей Пловдив, „Вътрешен глас“, Грабо медиа АД.

КАТРА ФМ, БНР – ПЛОВДИВ, ДАРИК РАДИО, BGTOURISM.BG, FRAMAR.BG, ГРАБО МЕДИА АД, ВЕСТНИК МАРИЦА, SOL Communications, LICATANAGRADA.COM, winetours.bg, HOW2PLOVDIV.COM

*Фестивалът се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2023 г.

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *