fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

15-та годишна международна конференция за винен туризъм (IWINETC) ще се проведе в очарователния Пловдив, България

15-та годишна международна конференция за винен туризъм (IWINETC) ще се проведе в очарователния Пловдив, България

Blog thumbnail ,

Международната конференция за винен туризъм (IWINETC) с вълнение обявява своето 15-то годишно издание, което ще се проведе в завладяващия град Пловдив, България. Конференцията, известна с това, че обединява професионалисти и експерти от винения туризъм от цял свят, ще се проведе от 9 до 10 април 2024 г. Участниците могат да очакват с нетърпение едно  изживяване, потапяйки ги в света на виното, културата, туризма и кулинарните изкушения.

България, със своята богата история на винопроизводство и разнообразни тероари, се очерта като вълнуваща дестинация за винен туризъм. 15-тото издание на IWINETC ще хвърли светлина върху процъфтяващата българска винена индустрия, като се фокусира върху винените региони около Пловдив. Присъстващите ще имат възможност да разгледат лозята, да опитат изискани вина и да се насладят на прекрасната местна кухня, която перфектно допълва вкусовете на вината.

Конференцията ще включва набор от увлекателни сесии, семинари и дегустации, водени от известни винени професионалисти и експерти. Участниците ще придобият представа за най-новите тенденции във винения туризъм, устойчиви практики и иновативни подходи към маркетинга на винения туризъм. Възможностите за създаване на нови контакти изобилстват, позволявайки на присъстващите да се свържат с хора с подобни мисли и да създадат ценни партньорства в света на виното и туризма.

Антъни Суифт, видна фигура в глобалната общност на винения туризъм, изрази вълнението си от домакинството на конференцията в Пловдив, заявявайки: „Аз съм истински щастлив, че 15-тото издание на IWINETC се провежда в Пловдив, България. Отдадеността на този регион към производството на изключителни вина и създаването на запомнящи се изживявания във винения туризъм го прави идеалния фон за това престижно събитие. Не се съмнявам, че присъстващите ще бъдат запленени от красотата на българските винени региони и топлината на хората.“

Живописният град Пловдив, със своята богата история, датираща от хиляди години, предлага уникална комбинация от култура, архитектура и природна красота. Очарователният стар град, оживената сцена на изкуството и приветливата атмосфера го правят идеален домакин за IWINETC.

Регистрацията за 15-та годишна международна конференция за винен туризъм е отворена на официалния уебсайт на конференцията, www.iwinetc.com. Важно е да се отбележи, че цялата конференция ще бъде водена на английски език.

Акценти от програмата IWINETC 2024:

Ден 1 (09/04/2024):

Конференцията започва с откриването на Антъни Суифт, директор на IWINETC и уважавани официални лица от България.

Grape Escape Destinations: Присъединете се към Таниша Таунсенд във „Винен туризъм в нетрадиционни винени пространства“, изследвайки потенциала за винен туризъм в страни като Йордания, Сърбия и България.

Branding & Marketing:: Разкрийте тайните на изработването на печеливша маркетингова стратегия във винения туризъм с Крис Торес в „Как да създадете печеливша маркетингова стратегия във винения туризъм.

Branding & Marketing: Научете повече за „Женското влияние: Редефиниране на изживяването в винения туризъм“ с Таня Аврамова, подчертавайки влиянието на жените във винената индустрия

Branding & Marketing:: „Как да използвате AI, за да засилите своя винен туризъм“ с Питър Сайм, откривайки трансформиращата сила на изкуствения интелект във винения туризъм.

Grape Escape Destinations: Присъединете се към Валентина Суминтуб в „Културни събития във винарните – потенциал за развитие на марката“, изследвайки въздействието на културните събития върху видимостта и възприемането на марката.

Grape Escape Destinations: Потопете се в „Голямата дегустация на вината на България“ с Николета Дикова, сетивно пътешествие из винарското наследство на България.

Ден 2 (10/04/2024):

Бизнес: Започнете втория ден със Стефано Тули, изследвайки „Дигитални инструменти за B2B професионалисти във виненото пътуване“ и предизвикателствата на уникалните винени изживявания в дестинации с ограничени контакти.

Изследване: Присъединете се към Ирем Ерен в „Изследване на въздействието на вина без и с ниско алкохолно съдържание върху устойчивия растеж във винения туризъм“, дискутиране на възможностите и бъдещето на вината без и с ниско съдържание на алкохол.

Брандиране и маркетинг: Участвайте в завладяващия семинар „Създаване на запомнящи се винени туристически преживявания: прозрения от изследвания и практика“ с Илинка Терзийска.

Бизнес: В семинара „Впрегнете силата на Google „Things to do““ Крис Торес и Питър Сайм насочват участниците към използването на новия редактор на билети и дейности на Google.

Бягство към гроздовите дестинации: „Чехия: Разкриване на съкровищницата на виненото наследство на Централна Европа“ с Яна Хумполикова, разкривайки изненадващи винени преживявания в сърцето на Европа.

Grape Escape Destinations: Открийте „Разкритата страна на винените чудеса на Южна Моравия“ с Мартина Грюзова, съкровищница от винени изживявания в сърцето на Южна Моравия.

Бизнес: IWINETC B2B семинар по винен туризъм, подпомагащ връзките между световни агенти и доставчици на винен туризъм.

За IWINETC:

Международната конференция за винен туризъм (IWINETC) е първокласно ежегодно събитие, обединяващо професионалисти в индустрията на винения и кулинарен туризъм от над 50 държави. Конференцията предоставя платформа за създаване на професионални контакти, споделяне на знания и бизнес възможности.

За повече информация:
Антъни Суифт, IWINETC Директор
W. www.iwinetc.com
E. info@wineplesures.com
WhatsApp. + 34 687 34 57 44 

За медийни запитвания, интервюта и повече информация, моля, свържете се с:

Сандра Баларт
Мениджър връзки с обществеността, IWINETC
Email: sandra@winepleasures.com

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *