fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

5 идеи за подарък за Трифон Зарезан и Свети Валентин

5 идеи за подарък за Трифон Зарезан и Свети Валентин

Blog thumbnail

С наближаването на 14-ти февруари, расте и треската по откриване на най-оригиналния подарък за Трифон Зарезан и Свети Валентин.

Тадиционният материален подарък винаги радва любимия човек, но в много случаи остава незапомнен. Подареното преживяване, от своя страна, носи спомени. Ето няколко идеи как да вплетем двата празника в един подарък, който освен моментната радост, ще донесе и спомени.

Споделен празник с любим човек, на подгодящо място

Органичените възможностите да празнуваме в градски условия не трябва да ни кара да спрем да търсим други начини. Тази година 14-ти се пада пред уикенда, което допринася за възможността да избягаме от големия град. Да се насладим на романтична почивка в хотела на някоя винарска изба. В чест на любовта и виното, без да се налага да даваме превес на някой от празниците. За съжаление обстоятелствата около Ковид отложиха традиционните чествания в избите. Тези от тях, обаче, които разполагат с места за настаняване, направиха всичко възможно да предложат за гостите на хотелите си незабравим празник.

P.S. Все още може да запазите места за Винен уикенд във Велико Търново и винарна Ялово. 

Ваучер за винено преживяване с валидност 1 година

Подаръчният ваучер е повече от красива хартийки, облечена в плик. Поднесен с красива подаръчна кутия, с цветовете на виното и любовта, той е съвкупност от материалния подарък в правилния момент, но и заявка за споделена емоция след време. Изборът от винена дегустация за двама, уикенд пакет във винарска изба, градски винени преживявания  или винени турове Ви позволява да се съобразите с Вашия бюджет и най-важното – да изберете най-подходящото време. 

подарък за трифон зарезан и свети валентин

Дегустационен подаръчен комплект за влюбени във виното

Ако искате да зарадвате фен на виното за празника Трифон Зарезан, има прекрасни предложения за винени аксесоари, както по магазините, така и в интернет пространството. Недостатъкът при тях е, че в голямата си част, те могат да се ползват само в домашни условия. Виненият журнал от дегустационния комлект е подарък, който виненият любител може да носи със себе си на всички срещи с виното. Предимството му е неговата многофункционалност:

  • Събира на едно място впечатления от всички опитани вина, от всички посетени изби и изложения;
  • Личен архив, към който се завръщаме, при избора на вино от рафта;
  • Дава информация за районите и винарските изби, отворени за посещения;
  • Помощно средство да се изразяваме по-добре, когато говорим за вино. Да систематизираме лесно своите усещания и по-ясно да изразяваме своите предпочитания за вино.

Поднесен в красива подаръчна опаковка, в комплект с Професионален тирбушон Pulltex, журналът е и прекрасно средство да предизвикате приятел или любим човек да Ви последва Вашата страст към винените събития и преживявания.

Бутилка вино

Бутилката вино е традиционен подарък. За да го направите по-личен, изберете такава, която сте пили заедно при първата Ви среща, или по време на специален момент. А защо не вино от изби, които сте посетили заедно?!

Ако сте фен на вина от малки изби, които не можете да намерите в търговската мрежа, можете да се доверите на https://sakarwine.com/. Ще ви изненада богатия подбор от вина от всички изби в региона на Сакар, а техният комплимент към Вас е този ПРОМО КОД: ILOVEWINE , който ви дава 14% отстъпка за всички вина (без вече намалените) !

Красиви чаши за вино

Определено чашите за вино са аксесоар, който постоянно трябва да бъде обновяван у дома. Ето един прекрасен повод да подарите на своята половинка нови чаши, на които ще се радвате и Вие. Малко егоистично, но полезно за всички 🙂

И тъй като дотук, освен идеи за подарък, даваме и конкретни решения, за да улесним избора Ви, и с чашите ще споделим нашите препоръки. 

Chef & Sommelier са красиви чаши, създадени от ново поколение кристално стъкло-Krysta, без съдържание на олово. Леки, фини, изключително прозрачни и същевременно много здрави и стилни. 

Виненото преживяване е прекрасен подарък за Трифон Зарезан и Свети Валентин, както и за всякакъв по-личен повод! Виното е емоция, която трябва да бъде споделена с близък човек! 

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *