fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
via verde rose

Rose Debut, 2014, Via Verde

Rose Debut, 2014, Via Verde

via verde rose

Лятото е в разгара си, слънце, море, водни басейни, кръжат водни кончета, и розето в чашата искри в розова светлина. Идилия…

Моето розе в чашата е точно в унисон с тази представа за лятото. Не само заради свежия си аромат, ефирност и лекота, но и заради запазения знак на бранда на виното  а именно водното конче. Както казват създателите на проекта Via Verde, водното конче символизира стремeжа за промяна в перспектива и себереализирането, умствено и емоционално съзряване и разбиране на дълбокия смисъл на живота.

Розето Debut, 2014  на Via Verde се отличава с много нежен и деликатен аромат на свежи праскови и ягоди, тропически нотки. Добре балансирано вино с леко пикантен и продължителен финал.  Подходящо е за летните салати, морски дарове и тапаси.

Гроздето за направата на това розе е Каберне Совиньон и е част от собствените лозя на Виа Верде намиращи се край гр. Сандански. Освен Каберне Совиньон се отглеждат и Мерло и Мелник 55 като се планира разширяване на лозовите масиви с по-необичайни за района бели и червени сортове.

ViaVerde

via-verde-rose

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *