fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

WSET LEVEL 2 SPIRITS за първи път в България

WSET LEVEL 2 SPIRITS за първи път в България

Blog thumbnail

За пръв път в България ще се проведе WSET LEVEL 2 Award in SPIRITS, обучение за спиртни напитки на световно ниво. Виновници за това са Enosiasti.bg, CASAVINO и WSET Global, които са организатори на курса. Един от най-забележителните професионалисти в бранша, Артур Негеле ще бъде лектор на обучението. WSET LEVEL 2 Award in SPIRITS дава задълбочени знания и световно признат сертификат в сферата на спиртните напитки, а Артур Негеле, освен сертифициран преподавател за курса, е и един от водещите recipe makers на джин и ром с света, член на The Gin Guild и жури в много престижни международни конкурси.

Къде?

Обучението ще се проведе в гр. София, кв. Редута, ул. Виница 5-7, офис 1 в зала за обучения.
Ако два дни ви се струват малко, не се заблуждавайте, че се изисква само това. Добре е да се запознете с материалите предварително.

Учебници, преподавател и програма

Учебниците пристигат след като заявите курса и е препоръчително да се запознаето подробно с тях, за да може да се налсадите на допълнителните знания, които ще получите лично от Артур Негеле, както и ще сте по-спокойни за изпита. Той се провежда веднага след втория ден на обучението и при успешното му преминаване учасниците получават сертификат. Този момет не е за подценяване, тъй като WSET е световно признат професионален сертификат. Темите на курса са изцяло за спитни напитни: международния пазар на спиртни напитки, водещи брандове, стилове, фактори на влияние и социална отговорност; Производствени методи, Водка, джин, Ликьори, Ром, Текила, Плодови дестилати, Ирландско и шотландско уиски.

Системния подход за дегустация

Освен теоретични знания, участниците усвояват системния подход за дегустация на спиртни напитки на WSET. Обучението е на английски език.
Ако имате още колебания за това дали този курс е за вас, запознайте се с програмата както и отговори на още често задавани въпроси.

Тази статия ви харесва?

  • Последвайте ни във Facebook за още винени статии!
  • Aбонирайте за най-новите предложения и статии тук.

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *