fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Винена кутия на месеца

Винена кутия на месеца

Blog thumbnail

Великден е вече съвсем близо! Време, което ще прекараме с близки и приятели, в домашен уют или край барбекюто в градината!
Без значение къде и как, вино ще има, нали?
Ако търсите бързо и удобно решение за селекция вина или подарък, по-долу може да видите 3 идеи. Но преди това, бих искала да ви представя накратко новата услуга на winetours.bg :

„Винена кутия на месеца“

Тя съдържа вина от малки изби, лимитирани серии, с регионален характер. За да ви предоставим най-доброто, всяко вино е предварително дегустирано и одобрено за селекцията от мен – Гергана Тодорова (WSET level 3). Освен това с тази инициатива целим да подпомогнем малките производители на вино в България, както и да ви дадем идеи за нови винени пътешествия. И тъй като знаем, че виненият туризъм ви е страст, към всяка кутия ще получавате отстъпки за посещения в избите от селекцията или за предстоящи винени събития, организирани от тях (или нас).
Започваме с едно Великденско предложение с вина от Вила Басареа.  Винарната се намира в гр. Харманли и за производството на своите вина използва само грозде от региона на Южен Сакар (край с. Коларово и с. Изворово).

Защо тази винарна?

  • Малък капацитет
  • Лимитирани серии вина
  • Използване на грозде от микрорайон
  • Вина с минимална технологична намеса
  • Качествени вина
  • Винарната е отворена за посещения и дегустации

Това ще бъде водещите критерии за подбор на вина в изборът на следващите ни предложения, които да включваме във „Винената кутия на месеца“. Тя може да  съдържа и микс от вина различни винарни.

И още нещо!

Концепцията на „Винена кутия на месеца“ беше представена в допълнение към платформата за винен туризъм –  winetours.bg в конкурса на CEED Bulgaria за бизнес проект, свързани с корпоративната социална отговорност. Стигането до финала е и поводът тази идея да бъде реализирана. Надявам се, че освен на журито в конкурса, тя ще допадне и на вас.

<h4>Как да се включите?</h4>

Предложението „Винена кутия на месеца“ е достъпно за абонатите на сайта. Така че, ако желаете да получавате месечните ни предложения, включете се чрез формата по-долу.

Ето и първото ни предложение „Великденска кутия“:

винена кутия април

 

  • 1 – Винена кутия „Пролет Вила Басареа“ – 3 вина (2 бели и едно розе) в дървена кутия – 39 лв.;
  • 2 – Винена кутия „Вила Басареа“ – 3 вина (Сира, Мерло и Каберне Совиньон) от серията Вила Басареа в дървена кутия – 39 лв.
  • 3 – Винена кутия „Image Резерва Вила Басареа“ – 2 вина от лимитираната серия Image в дървена кутия( Image White – бленд от Вионие и Шардоне, Image Red –  бленд от Каберне Совиньон, Мерло, Сира, Каберне Фран) – 39 лв.;

 

Повече подробности ще получите на email 🙂 Така че побързайте, ако искте да получите някоя от тези кутии преди Великден!

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *