fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Международната конференция за винен туризъм (IWINETC) е партньор на ВИНАРИЯ 2024

Международната конференция за винен туризъм (IWINETC) е партньор на ВИНАРИЯ 2024

Blog thumbnail

Международен панаир Пловдив с интензивна подготовка на мегафорума АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ 2024

Остава малко повече от месец до традиционното изложения за земеделие, винопроизводство и хранителна промишленост в Пловдив. В международен панаир на града под тепетата тече интензивна подготовка за старта на мегафорума. Деветото издание на АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ ще бъде официално открито на 20 февруари. То ще продължи пет дни, наситени с множество бизнес прояви и събития от деловата програма. В три последователни вечери ще бъдат раздадени призовете от международните конкурси: за иновации, „Изборът на потребителите“ и „Златен ритон“. За първи път всички изложители на ВИНАРИЯ 2024 имат възможност да участват с една своя проба. Качествата на произведеното вино ще бъдат оценени от специализирано международно жури. Шест от най-добрите вина ще грабнат статуетките „Златен ритон“ – най-престижните награди у нас. Конкурсът се организира и провежда съвместно от Съюза на енолозите, УХТ и Международен панаир Пловдив.

Партньор в 31-вото издание на ВИНАРИЯ е Международната конференция за винен туризъм (IWINETC). Престижната платформа е създадена през 2009 г. в Испания. Форумът включва над 2500 участници от 45 държави. Ежегодната среща е сред най-авторитетните прояви, свързани с винения туризъм. Във фокуса на значимото събитие са образованието, бизнес възможностите и работата в мрежа. Конференцията има за цел да предложи вдъхновение и да улесни контактите за контрагентите в създаването на винени и кулинарни туристически преживявания. 

Деветото издание за агробизнес, вино и храни отново се реализира под егидата
на Министерство на земеделието. В трите експозиции участват над 350 изложители от 15 държави. Очакват се около 50 000 посетители да ги разгледат от 20 до 24 февруари в Международен панаир Пловдив.

Сподели с приятели!

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *