fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Започват снимките на втория сезон на сериала “Вина” на БНТ

Започват снимките на втория сезон на сериала “Вина” на БНТ

Blog thumbnail

Днес в района на Мелник започват снимките на втори сезон от завладяващия сериал на БНТ „Вина”, който мнозина чакат с нетърпение.  Сериалът успешно предаде стойностни послания за традициите и проблемите на винарството по нашите земи на издържан винен език и чрез умело замислена и заснета човешка история. 

Блестящите образи на актьорите ни държаха в очакване на следващата серия всяка седмица, а и вярваме, че са провокирали интерес към виното и винения туризъм в не малка част от аудиторията на сериала. Затова очакваме с нетърпение появата на вторият сезон по БНТ.

Режисьорът Виктор Божинов, изпълнителният директор на лентата Надежда Цветкова, домакинът на снимките – собственикът на Винарска изба “Вила Мелник” Милица Зикатанова, актьорите Елена Телбис,  Димитър Селенски, Владимир Зомбори и Кристина Верославова бяха гости на сутрешното предаване по БНТ “Денят започва” на място от снимачната площадка на Вила Мелник (или както се казва в сериала „Маркова изба“). 

Очаква се сериалът да бъде на екран в началото на 2024. А какво може да правят нетърпеливите до тогава, освен да вървят по стъпките на актьорите. 

Как може да стане това?

С винения тур Из снимачните локации на сериала “ВИНА” може да се потопите в атмосферата на Мелнишкия край и сериала “Вина”, посещавайки част от най-популярните локации на фима – Вила Синтика, ресторанти Синти, Вила Мелник, конната база „Асгард“. 

Пакетът включва: 
  • 2 нощувки във Villa Sintica за двама възрастни настанени в двойна делукс стая;
  • 4 – степенна вечеря в ресторант Sinti за двама възрастни с чаша вино по избор от вина на Вила Мелник или Вила Синтика (първата вечер при настаняване);
  • Дегустация във Villa Melnik за двама възрастни;
  • Посещение на конната база „Асгард“: 30-минутна езда и лек обяд за двама възрастни.

Вижте повече тук: https://shop.winetours.bg/bg-movietrip-melnik.html

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *