fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Divino Taste 2019

Divino Taste 2019

DiVino.Taste ще се проведе за 9-и пореден път от 22 до 24 ноември. Форумът е посветен на българското вино още от самото си създаване, а тази година ще бъде още по-мащабен и с още по-важна роля за винения бранш у нас. Новото тази година в подкрепа на винения бранш е Конференция „Българското вино в 21-ви век.“

DiVino.Taste ще ви помогне да откриете вината на над 70 български изби и да обогатите винената си култура чрез богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации.

Локацията

DiVino.Taste ще заеме две големи зали, 5 и 6, на Интер Експо Център София.

Зала 5 ще е посветена само на българските изби и техните вина, който може да дегустирате и да се запознаете със собствениците и технолозите на винарните. (Едно от изискванията на Дивино е вината да бъдат представени от техните създатели.)

В съседната зала 6 ще бъде зона с магазин Casavino, Fine Wine Corner, удобно пространство за разговори и почивка, а също и щандове за кафе и вода, различни деликатеси, зехтини, занаятчийски, био и натурални продукти, винени и кулинарни аксесоари и съдове, книги и списания на кулинарна и винена тематика и други.

Запишете си датите на Дивино, защото това е едно от най-значимите винени събития в България.

Етикети:

Archives

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *