fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне

Винен фест Сакар 4х4 – Зима сред вината – Изненади под елхата

След артистичната пролет сред лозята в изба Коларово, магнетичното и романтично лято в Заара Естейт и пъстро оцветеното с цветовете на узряло грозде есен в Малката Звезда, е ред да завършим още по-празнично фестивалната година с Зима сред вината в Росалеа.

 

Датата на четвъртия фестивал за 2023 година е 9-ти декември (събота) от 13 ч.,. Винарите от Wines of Sakar ви канят на “ЗИМА СРЕД ВИНАТА – ИЗНЕНАДИ ПОД ЕЛХАТА”, а домакини на зимния фест ще бъдат изба Росалеа и изба Бисанте.

За втора поредна година вдъхновихте винарните в Сакар да направят ритуално младo вино, заложено по време на есенния фестивал и с което ще ви посрещнат за Добре Дошли на Зимния фест.

На винения бар ще ви очакват вината на 8-те винарски изби, а ароматът на вкусна храна ще ви приканва да излезнете на въздух и да се подкрепите, защото ви очаква много смях с комика Георги Кючуков, а вечерта – и танци с изпълнителката от Гласът на България Гергина Пейкова.

Запазена марка на сакарските фестивали е майсторският клас, а този път ще бъде на тема традиционни български сирена, воден от майстора на зеленото сирене Цветан Димитров от село Черни Вит.

 

Празничната украса и настроение ще е навсякъде около нас, а за ни завладее още повече вълшебството на Коледа ще запалим заедно коледното дръвче привечер отвън и късметлиите в томболата ще грабнат подаръците под него.

Очаква ни DJ парти край елхата, наздравици със сакарски вина и празнични пожелания.

 

БИЛЕТИ: https://shop.winetours.bg/bg-product-details-202.html

Archives

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *