fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина

DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина

Blog thumbnail

Шестото издание на DiVino.Taste, което ще се проведе от 18 до 20 ноември, в НДК, София, предлага изключително богата програма от лекции и презентации. Те са безплатни за всички посетители на форума на българското вино.

  • Събота 19 новември, 13:30 – 14:30

Възможностите за износ на български вина в Скандинавия
Лектори:  Тимо Йокинен и Теодор Тодоров

  • Неделя 20 ноември, 14:00 – 15:00

Какви са предизвикателствата пред българските производители на вино, които искат да изнасят продукцията си към най-конкурентния пазар в света – Съединените щати, ще обобщят Ивелина Кюлева, Милена Василева и Марин Атанасов от Бранд маркетинг организация за световни вина.

  • Неделя 20 ноември, 11:00 – 12:00

Виненият консултант и журналист Йохен Ерлер (Circle of Wine Writers) ще представи най-новите тенденции в търговията и консумацията на вино в световен план.

  • Неделя 20 ноември, 12:30 – 13:30

DiVino.Taste 2016 обръща специално внимание и на един сектор, който печели все по-голяма популярност у нас – крафт бирите. Какви са приликите и разликите в занаятчийското производство на бира и вино, ще разкаже холандският пивовар Карел Рьоел.

  • Неделя 20 ноември, 15:30 – 16:30

В рамките на DiVino.Taste 2016 ще бъдат представени и възможностите за обучение в авторитетния Wine  & Spirit Education Trust от Александър Скорчев, Димитър Николов и Едуард Куриян, представители на WSET в България.

Тазгодишното издание на DiVino.Taste предлага и оригинална среща на виното и музиката. Иво Върбанов и ФиаметаТарли – утвърдени музиканти и партньори в работата и в живота ще се представят като клавирно дуо с концерт на 19 ноември 2016 в зала 7 на НДК! Освен талантлив музикант и пианист, Иво Върбанов произвежда в Южен Сакар вина с марката IvoVarbanov.

Вижте пълната програма на DiVino.Taste 2016.

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *