fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

„Уикенд в Пловдив“ ви очаква на 29,30 и 31 юли 2022

„Уикенд в Пловдив“ ви очаква на 29,30 и 31 юли 2022

Blog thumbnail

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят на „УИКЕНД В ПЛОВДИВ“. Петото издание на фестивала ще се проведе в града под тепетата на 29, 30 и 31 юли 2022 г.

„Уикенд в Пловдив“ е един от най-туристическите фестивали, провеждан в град Пловдив. Веднъж годишно и само през този уикенд имате възможност да се насладите на магичния град, като се възползвате от множество атрактивни оферти и отстъпки (от -10% до -50%).


Как да се включите в УИКЕНД В ПЛОВДИВ и да получите отстъпките

За да се възползвате от всички отстъпки това, което трябва да направите е да се сдобиете с „Уикенд в Пловдив гривна“. Тя ще бъде Вашият пропуск за получаване на всички отстъпки в обектите участници.

Офертите

„Уикенд в Пловдив“ обединява туристическия бранш и това е в името на туристите и гражданите. Всеки гост и пловдивчанин ще може да се възползва от над 30 оферти /до този момент/ за: хотелско настаняване, заведения за всеки вкус; туристически забележителности и активности за свободното време. За да бъде преживяването още по-интригуващо и запомнящо се, организаторите са подготвили и няколко туристически активности със свободен достъп. Пълен списък с офертите може да следите на официалния сайт на събитието: www.weekendplovdiv.com  За да се възползвате от отстъпката във всеки един обект, трябва да покажете своята „Уикенд в Пловдив гривна“.

Гривните

Гривни може да закупите предварително от офиса на сдружение „Съвет по туризъм – Пловдив“. По време на фестивала на 29, 30 и 31 юли, гривни ще откриете на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив” на главната улица в Пловдив – ул. „Княз Александър I Батенберг” до фонтана с копчетата и на ул. „Райко Даскалов” /“малката главна“/ пред сградата на БНБ. Една от най-добрите оферти е в партньорство с Grabo.bg  . Може да вземете Вашите „Уикенд в Пловдив гривни“ с отстъпка от -40 до -50% до 28 юли.

Гривната Ви дава достъп до горещи намаления и още:

ПОКАНА ЗА КОНЦЕРТ НА СЦЕНАТА НА АНТИЧЕН ТЕАТЪР – ПЛОВДИВ:

„ИТАЛИАНСКА ЗВЕЗДНА НОЩ ПОД НЕБЕТО НА ПЛОВДИВ“

За да се насладите на „Уикенд в Пловдив“ в максимална степен, сме осигурили за всички туристи с „Уикенд в Пловдив“ гривна, покана за свободен достъп до концерт ИТАЛИАНСКА ЗВЕЗДНА НОЩ  под небето на Пловдив“ с участието на Боби Соло – известен италиански певец, музикант и филмов актьор, Едуардо Вианелло – певец, композитор и актьор, считан за един от най-популярните италиански певци от шейсетте години и обичаното българско Трио Сопрано / Trio Soprano от Пловдив. Водещ на концерта ще бъде Рафи Бохосян. Концертът се организира благодарение на DAVID Professional, основен партньор на фестивала, и ще се проведе на Античен Театър Пловдив на 30.07.2022 от 21:00 часа

и още…

УИКЕНД В ПЛОВДИВ ТУР

„Уикенд в Пловдив гривната“ Ви дава възможността да преоткриете Пловдив по време на нашите безплатни турове. Лицензирани екскурзоводи ще Ви покажат и разкажат интересни факти от историята и живота на Пловдив. Туристическите обиколки са пешеходни до 2 часа в исторически център Пловдив. „Уикенд в Пловдив тур“  ще стартира от „Часовника на пощата“ и ще се осъществи по следния график:

 • Петък 29 юли: 19:00 часа
 • Събота 30 юли: 09:00 часа и 18:30 часа
 • Неделя 31 юли: 09:00 часа

СПОРТУВАЙ БЕЗПЛАТНО ЕДНА СЕДМИЦА

„Уикенд в Пловдив гривната“ Ви дава възможността да започнете да се грижите за Вас и Вашето здраве. Към всяка гривна ще получите талон за едноседмичен безплатен достъп в обектите на Атлетик фитнес в цялата стана.

Изненадите не спират до тук:

„УИКЕНД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“

Към всяка „Уикенд в Пловдив“ гривна получавате книжка „Уикенд в Пловдив предизвикателство“ . Ако приемете предизвикателството и го изпълните ще имате възможността да спечелите атрактивни награди. В какво се изразява нашата игра: в книжката ще откриете място за залепяне на 10 стикера. Първият от тях ще бъде комплимент от организаторите с логото „Уикенд в Пловдив“. Всеки стикер е с логото на обекта ще може да се вземе от всяка една локация, която е участник във фестивала, но само при условие, че сте се възползвали от „офертата“ на обекта. След като изпълните „Уикенд предизвикателството“ и съберете стикерите, трябва да ги снимате и да ги изпратите на организаторите по електронен път, описан в същата книжка. Ето и какви награди очаквате тези от Вас, които са успели да съберат своите стикери:

 • Една нощувка за двама в „Новиз” хотел;
 • Една нощувка за двама в хотел „Одеон“;
 • Една нощувка и закуска в апартамент в хотел „Интелкооп“;
 • Ваучер за отстъпка на стойност 100 лв. от „Амигос Травъл“ ООД за почивка в България или Гърция;
 • Ваучер на стойност 50 лв. в студио за красота и Релакс „Кадифе”;
 • Сауна за двама в „Новиз” хотел;
 • Ваучер на стойност 20 лв. за консумация на място в сладкарница „Комплименти“;
 • Книжен туристически гид „Запознайте се Пловдив и още …“ с автограф и послание от автора Румяна Титерякова – 3 броя.

*Подробности около условията за получаване на наградите ще бъдат написани на ваучерите, които ще получат победителите.

ИНТЕРАКТИВНА КАРТА НА ЛОКАЦИИТЕ И ОФЕРТИТЕ

За Ваше улеснение е създадена интерактивна карта с всички обекти и оферти, част от „Уикенд в Пловдив“. Картата ще е налична онлайн и ще може да я използвате чрез Вашите смарт устройства.  Също така обектите ще бъдат обозначени със стикер „Уикенд в Пловдив локация“. Картата може да разгледате тук:  https://bit.ly/3c7YWZN[O7] 

„Уикенд в Пловдив“ очаква всички любители на градския, културния, събитийния, кулинарния и развлекателен туризъм.

Очакваме Ви на 29, 30 и 31 юли 2022 г. в град Пловдив.

Ние, от WineTours.bg като фирма базирана в Пловдив, няма как да пропуснем това събитие в нашия град и да не се намесим с винена тематика. Скоро ще ви обявим нашето предложение, по което работим съвместно с най-новото туристическo бижу в града – Villa Flavia.

*Фестивалът се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2022 г.*

*При желание Вашия обект също да стане участник във фестивал „Уикенд в Пловдив“, моля свържете се с нас на имейл: weekend@tourismplovdiv.org

Партньори на фестивала са:  DAVID PROFESSIONAL, АТЛЕТИК ФИТНЕС, СПА СТУДИО КАДИФЕ, ХОТЕЛ НОВИЗ, ХОТЕЛ ОДЕОН, ХОТЕЛ „ИНТЕЛКООП“, СЛАДКАРНИЦА „COMPLIMENTI“, АМИГОС ТРАВЕЛ,  РУМЯНА ТИТЕРЯКОВА.

Медийни партньори на фестивала са: КАТРА ФМ, БНР – ПЛОВДИВ, BGTOURISM.BG, PLOVDIV24.BG, PODTEPETO.COM,  PLOVDIV-ONLINE.COM, FRAMAR.BG, SOL Communications, LICATANAGRADA.COM, FILIBE.COM, FEST-BG.COM, HOW2PLOVDIV.COM, WINETOURS.BG, ГРАБО МЕДИА АД.


Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *