fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Рок в Долината на виното

Рок в Долината на виното

Blog thumbnail

С всяка година виненият календар на България става все по-пъстър и почти не останаха месеци без поне едно събитие. Началото на юни се асоциира с Балканския винен фестивал, който се провежда традиционно края на май и в първите дни на юни и Фестивала на розата в началото на месеца. Тази година за пръв път след като са опитали балканските сортове и местните розови вина, феновете на виното ще могат да му се насладят в компанията на световноизвестни рок банди.

Фестивалът „Rock In The Wine Valley” ще се проведе в село Могилово, на територията на Midalidare Estate в продължение на три дни (9,10,11 юни).

Фестивалът се организира в партньорство с Bulgarian Live Music – организатори на емблематичния Kavarna Rock Fest за 2013-2015г.

Разходка „Пътят на виното“

В тридневния билет е включена още разходка „Пътят на виното“, посещение на музея на виното и участие в други разнообразни атракции.
Билетите могат да се закупят от eventim, OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените са 70.00 до 31 май 2017 и 80.00 лв last minute от 1 до 11 юни 2017. Деца до 12 годишна възраст не заплащат билет.

Предварителна програма:

9 юни 2017 – Battle of the Bands
В различни градове на България ще се проведат състезания между банди. Най-добрите ще участват в Battle of the bands. Победителят ще подгрява на голямата сцена.
10 юни 2017 – GOTTHARD, а следващия участник ще бъде обявен съвсем скоро.
11 юни 2017 – DIRKSCHNEIDER И W.A.S.P.

Тази статия ви харесва?

  • Последвайте ни във Facebook за още винени статии!
  • Aбонирайте за най-новите предложения и статии тук.

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *