fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

По виното ще ги познаете – Divino.Taste

По виното ще ги познаете – Divino.Taste

Blog thumbnail

Едва ли има винен любител, който да не е посетил DiVino.Taste поне веднъж, а ако случайно има такива, нека да поправят грешката на шестото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste. Той ще се проведе от 18 до 20 ноември 2016 година. За скоро осъзналите се като ценители на виното, това е един доста солиден старт за трупане на впечатления от цялата винена карта на България.  Близо 70 производители на български вина ще представят най-доброто от своята продукция. Билети за изложението, както и за майсторските класове могат да бъдат закупени и онлайн ето тук.

Мястото е  зала 3 на НДК в София, където посетителите ще имат възможност да дегустират над 500 вина, да се срещнат с хората, които ги създават, да научат лично от тях историята зад всяко вино. При добра организация и възможност да посветите и трите дни на българското вино, може да придобиете една доста пълна картина за актуалното винопроизводство. Започнете само с белите, после преминете на розета и червени, концентрирайте се в конкретни сортове или региони, изборът е голям. Но нека наличието на умерен снобизъм от някои посетители не ви обезкуражава, ако сте дошли без много подготовка и очаквания. Виното освен аромати и вкус, е и удоволствие…а то е за всички през ноември на DiVino.Taste!

Ако още имате нужда от убеждение, ето и нашия поглед за миналогодишното събитие.

Програма и майсторски класове

Подробната програма може да разгледате тук.

По традиция, заедно с изложбената част, програмата на DiVino.Taste ще предложи много майсторски класове, семинари, лекции и презентации. Някои от лекциите са със свободен вход, а участието в майсторските класове варира от 70 до 100 лв. в зависимост от датата на закупуване на билета. Билети както за входа, така и за класовете са на промоционални цени при закупуване онлайн до 16 ноември.

Ще имате възможност  да закупите вината, които са ви впечатлили, на специални цени от щанда на Casavino на изложението.

Запазете датите 18, 19 и 20 ноември, защото българското вино има нужда от вас!

divino-taste-2016-2

640_400_divino

Тази статия ви харесва?

  • Последвайте ни във Facebook за още винени новини!
  • Aбонирайте за най-новите предложения и статии тук.

 

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *