fbpx
Натисни enter за търсене или ESC за затваряне
Blog thumbnail

Винария 2015

Винария 2015

Blog thumbnail

Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2015“ ще се проведе от 4 до 8 март. По същото време се провежда и Международната изложба „Фудтех“ за храни, напитки, опаковки, машини и технологии, както и Международната селскостопанска изложба „Агра“, Специализирана изложба „БиоАгра“, Международна изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив“, Изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и Международна изложба за пчеларство „Апи България“.

„Винария“, известна със своите атрактивни щандове, сякаш позабуви своя „пищен” вид през последните няколко 2-3 години. Дали причините са в мениждмънта, стратегията или конкуренцията от винени събития можем само да гадаем. Тази година интерес предизвиква концепцията за „Град на виното”, която ще бъде приложена за първи път в Международен панаир Пловдив. Цели се да се създаде една по-различна атмосфера, която да представи съчетанието на седемте прояви и обвързаността на четирите сектора по атрактивен начин чрез гурме демонстрации, презентации, провеждане на майсторски класове и др.

Как агробизнеса, хранителната индустрия, винарската промишленост и туризма ще си подадат ръка в това събитие, ще научим от 4 до 8 март.

Оставяне на мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *