Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Spring Taste: Ризлинг vs. Шардоне

Spring Taste: Ризлинг vs. Шардоне

С пролетното настроение се задава и едно свежо мини изложение с дегустация – Spring Taste: Ризлинг vs. Шардоне. Два сорта, за чиито различия можем да говорим много, но и в компанията на които със сигурност няма да скучаем. Популярното Шардоне и многоликия Ризлинг се срещат на една сцена.

  • Кога: 12 април 2018, четвъртък между 16:00 и 21:00 часа
  • Къде:  в пространството пред магазин Vintage Club (София, бул. Лъчезар Станчев 5, търговски център Софарма Бизнес Тауърс).
Супер дегустация

За напредналите ще има Супер дегустация, с включени четири ризлинга и четири шардонета, която ще покаже дълбочината на храктера и на двата сорта и техните особености в Елзас (любопитни факти за Елзас може да прочетете тук), Германия (За Ризлинга и Мозел вижте тук), Австрия, Австралия, Калифорния, Бургундия и Шабли.

?️Вход: 15 лева на място и 12 лева при покупка във Vintage Club (При покупки в магазин Vintage Club по време на събитието се приспадат 12 лева и в двата случая.)

Повече за събитието следете във Facebook.

Без категория
Гергана Тодорова

За Гергана Тодорова

Винен консултант, основател и автор на www.winetours.bg. Притежател на WSET Advanced Certificate, в момента завършва Diploma level.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.