Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Семейно имение Zornitza Family Estate се намира в долината на Струма, на 15 км югоизточно от Сандански и на 5 км от Мелник, сред лозови масиви и планински върхове. Тук ще откриете красота, простор, природа, лукс, уют, екологична храна, завидна винена колекция… и още толкова много неща.

Близостта до Халкидики (Гърция) и Банско правят cемейно имение Zornitza Family Estate идеалната отправна точка за приятен ден на плажа през лятото или за каране на ски през зимата. Най-близкият плаж е на 50 минути с кола, ски пистите и голфът са на 70 минути.

Имението разполага с шест елегантни вили, целогодишно топъл външен еко басейн, тероарна авторска кухня и богатата селекция от вина. Ресторант aEstivum акцентира върху местни и био продукти от еко фермата и градините на имението, а винарската ни изба разполага както с най-доброто от региона, така и със световноизвестни вина.

Историята на нашата изба започва през 2011 г. с успешното засаждане на 50 декара лозови масиви. Годината, в която се появяват вината с марка Zornitza Family Estate, е 2014. Най-успешното ни вино до момента е Сира Fifty Fifty от реколта 2016. Според експерти то е с огромен потенциал, който ще се разгърне напълно в следващите 3-4 години.

Само след три-четири години cемейно имение Zornitza Family Estate ще бъде царството на трюфела. Вече са засяти 250 вечнозелени дъба с черен бургундски трюфел и 250 пинии с бианкето, които ще влязат в блюдата на главния готвач.

Любителите на планинския и културен туризъм могат да избират между приказно красиви еко пътеки или разходка до някоя от близките забележителности – Роженския манастир, Рупите, къщата на Преподобна Стойна в Златолист, Мелнишките пирамиди.

Ценителите на виното със сигурност ще бъдат изкушени от уникалната възможност да направят обиколка на 5-6 първокласни изби в региона, където да опитат най-доброто от местните сортове и да се запознаят с традициите на винопроизводството.

Още за Zornitza Family Estate и личното ни посещение на имението може да прочетете тук.

Zornitza-Family-Estate

Zornitza-Family-Estate-1

Zornitza-family-estate-2

Zornitza-Family-estate-3Zornitza-Family-Estate-4

Работно време

Понеделник

-

Вторник

-

Сряда

-

Четвъртък

-

Петък

-

Събота

-

Неделя

-

Адрес

Нашият Адрес:

с. Зорница, Мелник

GPS:

41.48570471740354, 23.36681968219

Телефон:

Leave a Review

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с