Семейно имение Zornitza Family Estate се намира в долината на Струма, на 15 км югоизточно от Сандански и на 5 км от Мелник, сред лозови масиви и планински върхове. Тук ще откриете красота, простор, природа, лукс, уют, екологична храна, завидна винена колекция… и още толкова много неща.

Близостта до Халкидики (Гърция) и Банско правят cемейно имение Zornitza Family Estate идеалната отправна точка за приятен ден на плажа през лятото или за каране на ски през зимата. Най-близкият плаж е на 50 минути с кола, ски пистите и голфът са на 70 минути.

Имението разполага с шест елегантни вили, целогодишно топъл външен еко басейн, тероарна авторска кухня и богатата селекция от вина. Ресторант aEstivum акцентира върху местни и био продукти от еко фермата и градините на имението, а винарската ни изба разполага както с най-доброто от региона, така и със световноизвестни вина.

Историята на нашата изба започва през 2011 г. с успешното засаждане на 50 декара лозови масиви. Годината, в която се появяват вината с марка Zornitza Family Estate, е 2014. Най-успешното ни вино до момента е Сира Fifty Fifty от реколта 2016. Според експерти то е с огромен потенциал, който ще се разгърне напълно в следващите 3-4 години.

Само след три-четири години cемейно имение Zornitza Family Estate ще бъде царството на трюфела. Вече са засяти 250 вечнозелени дъба с черен бургундски трюфел и 250 пинии с бианкето, които ще влязат в блюдата на главния готвач.

Любителите на планинския и културен туризъм могат да избират между приказно красиви еко пътеки или разходка до някоя от близките забележителности – Роженския манастир, Рупите, къщата на Преподобна Стойна в Златолист, Мелнишките пирамиди.

Ценителите на виното със сигурност ще бъдат изкушени от уникалната възможност да направят обиколка на 5-6 първокласни изби в региона, където да опитат най-доброто от местните сортове и да се запознаят с традициите на винопроизводството.

Още за Zornitza Family Estate и личното ни посещение на имението може да прочетете тук.

Zornitza-Family-Estate

Zornitza-Family-Estate-1

Zornitza-family-estate-2

Zornitza-Family-estate-3Zornitza-Family-Estate-4

Работно време

Понеделник

-

Вторник

-

Сряда

-

Четвъртък

-

Петък

-

Събота

-

Неделя

-

Адрес

Нашият Адрес:

с. Зорница, Мелник

GPS:

41.48570471740354, 23.36681968219

Телефон:

Leave a Review

Your Rating

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Fatal error: Uncaught exception 'NNeonException' with message 'Unexpected 'return array' on line 3, column 1.' in /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/vendor/nette-closures.min.inc:1813 Stack trace: #0 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/vendor/nette-closures.min.inc(1799): NNeon->error() #1 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(287): NNeon::decode('<?php\n\nreturn a...') #2 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(546): AitConfig::loadRawConfig('/home/winekvnx/...') #3 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(548): AitMetaBox->getRawConfig() #4 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(552): AitMetaBox->processConfig() #5 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(1173): AitMe in /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/vendor/nette-closures.min.inc on line 1813