Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Семейната изба Uva Nestum се намира на 1,5 км от гр. Гоце Делчев по пътя към селата Лещен и Ковачевица. Сгушена между четири величествени планини бутиковата изба разполага със 17 дка собствени, натурално чисти лозя, където с много любов и грижа се отглеждат сортовете Рубин, Сира, Каберне Фран, Мерло и Каберне Совиньон.

Бутиковата изба е част от комплекс Uva Nestum Wine & SPA, който съчетава дискретент лукс и хармония сред зеленината на 62 дка парк. Хотел Uva Nestum Wine & SPA, носител на различни награди за архитектура, разполага с 24 стаи и 9 апартамента. Хотелът разполага и със спа център, простиращ се на 2000 кв. м. Спа зоната предлага открит и закрит плувен басейн, хамам, 32-градусовото джакузи с минерална вода, солна флотация, солна зала за релакс, серайл, сауна, парна баня, приключенски душове и imoove. И тъй като виното е в центъра на комплекса, в спа центъра се предлага и уникална винена терапия за релакс на тялото и духа.

Дълбокото убеждение на винопроизводителите от изба Uva Nestum е, че вината – запазена марка с авторски стил и дело на 3 поколения специалисти, отразяват отличителни качества за техния произход, най-доброто, което земята им може да даде. Ето защо виното от изба Uva Nestum се произвежда само от най-качествените зрънца грозде от собствени лозя, изразяващи яркия и характерен тероар на Долината на Места. И макар да не са в широката търговска мрежа, вината Uva Nestum имат редица медали и отличия както от български, така и от международни конкурси и дегустации и за кратко време превръщат Гоце Делчев и региона във винена дестинация, предпочитана и от българи, и от чужденци.

Благоприятните и изключителни по своя характер климатично – почвени условия на региона, контролираните добиви, ежедневното проследяване на развитието на лозята и взискателността към техническата и технологична прецизност на процесите, както и лимитираното производство до 10 000 бутилки са убедителни предпоставки за създаване на качествено и в пълният смисъл бутиково вино. Неповторимостта на виното от изба Uva Nestum, се дължи преди всичко и на отдадеността на едно семейство, съчетало знанията си и обединило усилията си в това сложно начинание: винопроизводството.

Uva Nestum - winetours.bg

Uva Nestum Hotel_Wine bar-winetours.bg

Uva Nestum Winery -winetours.bg

Uva Nestum-Vineyard-winetours.bg

Работно време

Понеделник

9:00-18:00

Вторник

9:00-18:00

Сряда

9:00-18:00

Четвъртък

9:00-18:00

Петък

9:00-18:00

Събота

9:00-18:00

Неделя

по заявка

За дегустациите е необходима предварителна резервация.

Contact Owner

Leave a Review

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.