Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Винарна Орбелия е разпожена в подножието на планина Беласица, до с. Коларово, на 12 км. западно от гр. Петрич. Орбелия е древното тракийско име на планинския масив и в превод означава бяла, красива планина. Винарната е открита през 2013 г., разполага с модерно технологично и лабораторно оборудване. Част от вината отлежават във френски, български, американски и унгарски дъбови барици. Философията на избата е да прави висококачествени вина от традиционните за района сортове грозде, като се опитва да съхрани старите винени традиции в региона, които датират още от времето на траките. За целта се отделя специално внимание на гроздето, което се добива от собствени лозови масиви. Сортовете, които се отглеждат са традиционните местни Широка мелнишка лоза, Ранна мелнишка лоза, Мискет Сандански и също така Шардоне, Мускат Отонел, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран. На пазара можете да намерите вината под марките Orbelia, Gentleman, Via Aristotelis.

Винарна Орбелия Ви кани на едно незабравимо винено пътешествие. По време на винения тур ще имате възможност да научите как се произвежда и съхранява виното, ще придобиете познания относно класифицирането на вината, тяхното разпознаване, правилното им съчетаване с храните и др.

Освен това във винаранта се предлага програма „Направи си сам твоето вино“, при която имате възможност сами, в приятна обстановка, да купажирате две вина и да създадете Вашето вино. Проявете творчество и въображение и направете Вашето индивидуално вино, което да носи характеристиките на Вашия личен вкус. Един чудесен спомен, който да Ви напомня за вълнуващото приключение в света на виното във Винарна Орбелия.

Orbelia-winery

винарна Орбелиа

 

Работно време

Понеделник

9:00-17:00

Вторник

9:00-17:00

Сряда

9:00-17:00

Четвъртък

9:00-17:00

Петък

9:00-17:00

Събота

по заярка

Неделя

по заявка

Адрес

Нашият Адрес:

с.Коларово, Петрич

GPS:

41.37086889805248, 23.12201499938965

Leave a Review

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.