Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Разположена в сърцето на регион, известен с лозарството и винарството от времето на Траките, винарска изба СИНТИКА е новото превъплъщение  на изградената в средата на миналия век Комплексна опитна станция в гр. Сандански. В течение на десетилетия експерименталният аграрен център развива множество клонове и вариации на различни култури, оставяйки ярка следа чрез създаването на уникалните сортове грозде Ранна Мелнишка лоза (Мелник 55), Мелнишки Рубин, Сандански Мискет и др.

Наследявайки тези десетилетни традиции във винопроизводството, изба СИНТИКА изниква на българската винена карта през 2007 г. като изцяло нов и модерен винарски комплекс.

СИНТИКА е носител на десетки отличия от национални и международни изложения, сред които и четири награди Златен Ритон, присъдени на Винария 2010, 2011, 2014 и 2016 г., както и златен и сребърен медал на Concours Mondial de Bruxelles 2016. Собствените лозови масиви на избата са разположени в изключително благоприятен регион по Долината на р. Струма в непосредствена близост до местността Рупите, угасналия вулкан Кожух и древния тракийски град Хераклея Синтика.

Sintica Winery-winetours.bg

Share

Работно време

Понеделник

по заявка

Вторник

по заявка

Сряда

по заявка

Четвъртък

по заявка

Петък

по заявка

Събота

по заявка

Неделя

по заявка

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Сандански E79, на входа на града

GPS:

41.55067034582224, 23.269160072967452

Телефон:

Leave a Review

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с