Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Разположена в сърцето на регион, известен с лозарството и винарството от времето на Траките, винарска изба СИНТИКА е новото превъплъщение  на изградената в средата на миналия век Комплексна опитна станция в гр. Сандански. В течение на десетилетия експерименталният аграрен център развива множество клонове и вариации на различни култури, оставяйки ярка следа чрез създаването на уникалните сортове грозде Ранна Мелнишка лоза (Мелник 55), Мелнишки Рубин, Сандански Мискет и др.

Наследявайки тези десетилетни традиции във винопроизводството, изба СИНТИКА изниква на българската винена карта през 2007 г. като изцяло нов и модерен винарски комплекс.

СИНТИКА е носител на десетки отличия от национални и международни изложения, сред които и четири награди Златен Ритон, присъдени на Винария 2010, 2011, 2014 и 2016 г., както и златен и сребърен медал на Concours Mondial de Bruxelles 2016. Собствените лозови масиви на избата са разположени в изключително благоприятен регион по Долината на р. Струма в непосредствена близост до местността Рупите, угасналия вулкан Кожух и древния тракийски град Хераклея Синтика.

Sintica Winery-winetours.bg

Работно време

Понеделник

по заявка

Вторник

по заявка

Сряда

по заявка

Четвъртък

по заявка

Петък

по заявка

Събота

по заявка

Неделя

по заявка

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Сандански E79, на входа на града

GPS:

41.55067034582224, 23.269160072967452

Телефон:

Leave a Review

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.