Винарска изба Братя Минкови ви предлага вълнуващо пътешествие в света на виното.

Заобиколена от великолепни лозя, винарната се извисява кокетно на едно от последните възвишения на месността Терзийски баир, намираща се непосредствено до карнобатското село Венец, на 65 км западно от град Бургас.

Разполагаме с ресторант, дегустационна зала, винен магазин, музейна част и два подземни тунела с обща дължина 160 метра, където отлежават нашите вина.

По време на винения тур се разходете из грижливо гледаните ни лозя и се насладете на спиращата дъха гледка на Тракийската низина.

В уютната ни дегустационна решете кой от сортовете радва най-много вашето небце и се възползвайте от предложенията на нашия готвач за съчетаване на вината ни с храна. Чуйте разказ от първо лице за пътя на гроздето от лозята до винификаторите, за това как гроздовия сок се превръща във висококачествено вино, което следва да отлежава в дъбови бъчви, придаващи финалният акцент, който извайва неповторимият му характер.

В музейната ни колекция сме съхранили късчета история за духа на виното, традиционно правено в нашия край от незапомнени времена. Научете интересни факти за живота на основателите на нашата изба братя Минкови, за техния пионерски дух и приноса им към международния авторитет на българското вино.

Предлагаме пакети за индивидуални и групови посещения с възможност да закупите вината ни (на място) на преференциални цени.

Работно време

Понеделник

-

Вторник

-

Сряда

-

Четвъртък

-

Петък

-

Събота

-

Неделя

-

Адрес

Нашият Адрес:

с. Венец

GPS:

42.642609024117895, 26.80337905883789

Телефон:
Email:

-

Web:

-

Leave a Review

Your Rating

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Fatal error: Uncaught exception 'NNeonException' with message 'Unexpected 'return array' on line 3, column 1.' in /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/vendor/nette-closures.min.inc:1813 Stack trace: #0 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/vendor/nette-closures.min.inc(1799): NNeon->error() #1 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(287): NNeon::decode('<?php\n\nreturn a...') #2 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(546): AitConfig::loadRawConfig('/home/winekvnx/...') #3 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(548): AitMetaBox->getRawConfig() #4 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(552): AitMetaBox->processConfig() #5 /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/framework.min.php(1173): AitMe in /home/winekvnx/public_html/wp-content/themes/directory2/ait-theme/@framework/vendor/nette-closures.min.inc on line 1813