Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Винарна Орбелия е разпожена в подножието на планина Беласица, до с. Коларово, на 12 км. западно от гр. Петрич. Орбелия е древното тракийско име на планинския масив и в превод означава бяла, красива планина. Винарната е открита през 2013 г., разполага с модерно технологично и лабораторно оборудване. Част от вината отлежават във френски, български, американски и унгарски дъбови барици. Нашата философия е да правим висококачествени вина от традиционните за района сортове грозде, като се опитваме да съхраним старите винени традиции в региона, които датират още от времето на траките. За целта отделяме специално внимание на гроздето, което добиваме от собствени лозови масиви. Сортовете, които отглеждаме са традиционните местни Широка мелнишка лоза, Мискет Сандански и също така Шардоне, Мускат Отонел, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран. На пазара можете да намерите вината ни под марките Orbelia, Gentleman, Via Aristotelis.

Винарна Орбелия Ви кани на едно незабравимо винено пътешествие. Ние предлагаме на своите гости винен тур и дегустации на нашите вина, както за групови, така и за индивидуални посещения. По време на винения тур ще имате възможност да научите как се произвежда и съхранява виното, ще придобиете познания относно класифицирането на вината, тяхното разпознаване, правилното им съчетаване с храните и др.

Освен това предлагаме програма „Направи си сам твоето вино“, при която имате възможност сами, в приятна обстановка, да купажирате две вина и да създадете Вашето вино. Проявете творчество и въображение и направете Вашето индивидуално вино, което да носи характеристиките на Вашия личен вкус. Един чудесен спомен, който да Ви напомня за вълнуващото приключение в света на виното във Винарна Орбелия.

Ще се радваме да ни гостувате!

Orbelia-winery

 

Share

Работно време

Понеделник

9-17

Вторник

9-17

Сряда

9-17

Четвъртък

9-17

Петък

9-17

Събота

по заявка

Неделя

по заявка

Адрес

Нашият Адрес:

с. Коларово, община Петрич

GPS:

41.37117447563282, 23.12138285362562

Телефон:

Leave a Review

Вино
Изба
Екип
Цена
Храна
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с