Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Независимо дали е начинаещ или напреднал, всеки винолюбител има нужда от информация, от възможност да се запознае с постиженията на българските винопроизводители, да опита вина от лимитирани бутикови серии, които не може да открие в кварталния магазин и хипермаркета, да види отблизо авторите на българските вина, спечелили световно признание на международни конкурси, да научи повече за виното, за да направи информиран избор при покупка, да закупи на добра цена вина за своя празник.

В отговор на тази потребност организаторите на първия пролетен базар на виното EnjoyWine 2017, решават да представят пред жителите и гостите на София новото лице на българското вино. Събитието ще се проведе на 22 и 23 април в залите на ресторант „България“, на бул. „Цар Освободител“ 4. Изби от цялата страна вече са заявили желание да представят продуктите си по време на изложението. За посетителите е предвидена и интересна съпътстваща програма с музика на живо, тематични дегустации, кратки обучения, конкурс за най-атрактивен щанд и други изненади.

За организаторите

 

EnjoyWine е проект, който си поставя за цел да повиши културата на дегустация и оценка при консумация на вино в България, както и разпознаваемостта и имиджа на българските вина в страната и чужбина. Част от дейността му е свързана с реализиране на инициативи в подкрепа на българските производители, особено малките бутикови семейни изби, включително осигуряване на достъп на повече потребители до техните вина. Организира дегустации и представяне на селектирани вина, винени турове и обучения. Предлага избрани български вина от среден и висок ценови клас в магазина си на ул. „Цар Иван Шишман“ 19.

Място: София, бул. "Цар Освободител" 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.