Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Време е за DiVino.Taste!

Време е за DiVino.Taste!
Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!

Едва ли има винен познавач, ценител или ентусиаст, който има нужда от напомняне, че ноември е месецът на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste. Мястото на седмото издание е отново Националния дворец на културата (но този път в зали 7, 8, 9), а датите са 17,18,19 ноември.

  • Място: Националния дворец на културата, зали 7, 8, 9
  • Дати: 17 до 19 ноември 2017 година
  •  Какво: повече от 400 вина от над 60 български изби
Акценти

Българските сортове и регионалният характер на вината по време са някои от акцентите тази година. По време на майсторския клас Мелник – град, сорт или винена икона, Вили Гълъбова от екипа на DiVino задълбочено ще разкрие загадъчния облик на  местния мелнишки сорт.

И тази година програма от майсторски класове и лекции е богата. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария.

Ретроспективна обиколка е посветена на една много добра година – 2011. Прегледът на реколтата и селекцията от топ български вина ще води сертифицираният WSET преподавател и сомелиер Александър Скорчев.

По време на изложението любителите на виното ще могат да се запознамят отблизо не само с 10 топ вина, според класацията на Дивино, но и да се срещнат лично и с техните създатели, които ще ги представят по време на традиционната дегустацията.

Програма

Пълна програма на DiVino.Taste може да намерите на https://taste.divino.bg/.

Билети

Билети за събитието или майсторските класове може да закупите тук: https://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37

Divino.Taste 2017_2

Без категория
Гергана Тодорова

За Гергана Тодорова

Винен консултант, основател и автор на www.winetours.bg. Притежател на WSET Advanced Certificate, в момента завършва Diploma level.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.