Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

DiVino.Taste 2015 – време е за нови срещи с българското вино

DiVino.Taste 2015 – време е за нови срещи с българското вино

Запазете 20, 21 и 22 ноември, защото през тези три дни София ще говори за българското вино. За пети път DiVino.Taste събира добрите български изби в зала 3 на Националния дворец на културата! По време на най-големия форум на българското вино производителите ще застанат пред широката публика, за да представят над 450 свои вина.

Освен в основната зала на изложението DiVino.Taste 2015 ще пренесе винената култура и в зала 10, където ще се проведат традиционните майсторски класове. Водещи винени експерти ще погледнат към виното от различни страни, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, много от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.

Билети за изложбената част и майсторскте класове може да закупите от Vintageclub.bg . Участието в майсторски клас дава право и на достъп до трите дни на изложението.

Програма на майсторските класове на DiVino.Taste 2015

Събота, 21 ноември 2015

10:30-12:30 часа: Виненият вкус на Балканите: неоткрити тероари, лектор: Ирина Софранова

12:45-14:45 часа: Светът на Херес, лектор: Фернандо Кардеса Кабрера

15:00-17:00 часа: Вдъхновението Taittinger: едно задълбочено изследване на реколти и тероар, лектор: Микаел Фалкман

17:15-19:15 часа: DiVino ретроспекция: реколта 2009 в България, лектор: Вили Гълъбова

Неделя, 22 ноември 2015

11:30-13:30 часа: Ризлинг, или да обичаш на инат, лектор: Стефан Пирев

13:45-15:45 часа: Гърция: съкровищница на местни сортове, лектор: Стефанос Кундурас

16:00-18:00 часа: DiVino Топ 10 за 2014, лектор: Юлия Костадинова

Още информация за майсторските класове на DiVino.Taste 2015:

 

 

Без категория
Гергана Тодорова

За Гергана Тодорова

Винен консултант, основател и автор на www.winetours.bg. Притежател на WSET Advanced Certificate, в момента завършва Diploma level.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с