Радиус: Off
Радиус:
km Set radius for geolocation
Търси

Winetours.bg е първият онлайн пътеводител за винен туризъм в България, който обединява всички изби, отворени за посещения от туристи. Като съпътстващи обекти са включени винени барове, винени магазини, туристически атракции, свързани с виното, ресторанти и хотели в близост до винарските изби. Отличителното при winetours.bg е наличието на интегрирана онлайн винена карта, на която са отбелязани всички обекти. По този начин потребителите на сайта могат лесно да открият обектите, намиращи се в близост до мястото, което посещават, или да съставят самостоятелно своя винен тур. Всеки един обект на картата има свой отделен профил със снимки, информация, контакти и карта. Потребителите може да оставят коментар и рейтинг за посетения обект според няколко критерии (местоположение, обслужване, съотношение цена-качество, емоция на преживяването).

Целите на сайта winetours.bg са да повиши интереса и да улесни организацията на пътуването към винени обекти в България.

Онлайн пътеводителят winetours.bg е собственост на „Уайнтурс България ЕООД“ (създадена през 2011г.) с управител Гергана Тодорова.

            Основни функции:

  • Да Обедини обектите за винен туризъм в интерактивна онлайн карта;
  • Да създаде Интерес у посетителите на България чрез карта с обекти за винен туризъм – актуалност, атрактивност, обективност и многообразие от винени дестинации, събития и фестивали на виното в България;
  • Достъпност на информацията (безплатно ползване на пътеводителя и картата; висок рейтинг в Google);
  • Координация и Взаимодействие между субектите на винения туризъм и подобряване на връзката „потребител – туроператор/турагент – винопроизводител”и „потребител – винопроизводител”

Мисията на сайта winetours.bgе винения туризъм в България да се превърне в отличителна част от цялостната представа за страната.

Интересът за българското вино не се заражда в избите, а води туристите към тях!

 

G.Todorova-sait

 

Началото на сайта е поставено през 2009 г. от Гергана Тодорова – любител на виното и радетел за развитието на реален винен туризъм в страната. Пише статии и е главен редактор на www.winetours.bg. Притежател е на WSET Advanced Certificate и в момента завършва Diploma level. Посетила е стотици изби в България и Европа.

 

 

 

 

 

 

 

27591127_10156404553714384_1526825954_n

Здравейте вино ентусиасти! Казвам се Мила Иванова, от скоро висшист бакалавър Международно туристическо управление от Plymouth University, UK. Апетитната храна ми е страст, а където е тя на близо има и хубава чаша вино. Обичам да пътешествам и да се наслаждавам на всичко което пътуването може да ти покаже и даде.

 

 

 

 

 

 

Публикации за нас

Списание Икономика бр. 77

„Онлайн пътеводителят за винен туризъм в България winetours.bg на Гергана Тодорова мина през ситото на CSR Demo Day“

Статията може да прочетете тук – Списание Икономика-winetours.bg

Списание Икономика

http://www.csr-innovations.com

Петима участници спечелиха бизнес пътуване в Швейцария по проект на CEED България

Статията може да прочетете тук.

ceed-award

 

Apollowine.com

Среща с 8 жени, които променят българското вино: Гергана Тодорова